Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden voor on-line cursussen van WebWideWork waaronder de Vacatureclub.

 

1.0 Definities.

1.1 Vacatureclub

Onder de Vacatureclub wordt verstaan de website http://vacatureclub.nl, een activiteit van WebWideWork te Rotterdam KvK aldaar Nr. 24289667. Waar in het onderstaande sprake is van de Vacatureclub kan ook WebWideWork worden gelezen.


1.2 Deelnemers

Deelnemer is iedereen die het geldende tarief aan de vacatureclub heeft voldaan en daarmee toegang gekregen heeft tot de website.


2.0 Werking

Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op overeenkomst tussen cursisten en WebWideWork met betrekking tot hun  deelname aan online cursussen van WebWideWork.

3.0 Aanbod

De Vacatureclub biedt informatie over het zoeken van banen en het solliciteren daarop. De toegang tot de Vacatureclub vindt plaats gedurende een vastgestelde periode tegen een vastgesteld tarief. De periode en het tarief worden op de website kenbaar gemaakt. Afwijkingen hiervan kunnen schriftelijk tussen partijen worden overeengekomen.

3.1 Niet-goed-geld-terug

Gebruikers hebben het recht hun deelname aan de vacatureclub met opgave van redenen binnen acht dagen na aanvang te beëindigen. Een betaling zal in dit geval worden geretourneerd op een door de deelnemer aan te geven bank of gironummer. Na acht dagen wordt de deelnemer geacht tevreden te zijn met het geleverde product. Er bestaat dan geen recht op restitutie meer, ook indien de deelnemer voor het verstrijken van de vastgestelde periode besluit geen gebruik meer te maken van de vacatureclub.

3.2 Inhoud

De inhoud van de website is gebaseerd op kennis van en ervaring met de arbeidsmarkt. Veranderingen hierop vinden hun weerslag in de inhoud van de vacatureclub, die dus aan verandering onderhevig kan zijn in de loop van het lidmaatschap.

4.0 Tariefswijziging.

De toegang tot de vacatureclub wordt verleend op basis van het tarief dat geldt op het moment van aanmelding. Latere tariefswijzigingen hebben hierop geen invloed.

5.0 Privacy

De vacatureclub slaat geen betalingsgegevens zoals  van bank of creditkaart  op. Deelnemers zijn alleen onder de door hen opgegeven naam en email-adres bekend. Voor betaling wordt gebruik gemaakt van externe providers. Deelnemers van de vacatureclub verrichten hun betaling op basis van de daar geldende aansprakelijkheden en leveringsvoorwaarden.

De vacatureclub kent haar deelnemers alleen met de door hen opgegeven naam en e-mail adres. Deze gegevens kunnen worden gebruikt door de Vacatureclub om nieuwe producten, vacatures en activiteiten onder de aandacht te brengen.

6.0 Aansprakelijkheid

De vacatureclub aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade of gebrek aan succes welke het gevolg zouden kunnen zijn van deelname aan vacatureclub. In ieder geval zal een schadevergoeding nooit het door de deelnemer voldane lidmaatschapsgeld te boven gaan.

De Vacatureclub is evenmin aansprakelijk voor schaden welke zouden kunnen ontstaan als gevolg van technische en of elektronische tekortkomingen van haar website, haar internetprovider of door inbreuken ( hacks)  door derden. In ieder geval  zal nooit een grotere schadevergoeding worden toegekend dan het door de deelnemer voldane tarief.


7.0 Gedragsregels

Binnen de vastgestelde periode kunnen de deelnemers individueel onbeperkt gebruik maken van de vacatureclub. Het gebruik ten behoeve van groepen is op basis van een individueel lidmaatschap niet toegestaan.

Indien in de Vacatureclub mogelijkheden tot onderlinge communicatie zijn ingeschakeld, dient het gebruik hiervan binnen de kaders van de Vacatureclub te blijven. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij bij hun communicatie op een constructieve manier gebruik maken van Algemeen Beschaafd Nederlands en zich daarbij onthouden van het gebruik van krachttermen.

7.1 Opzeggen van deelnemers

Deelnemers die zich niet aan de gestelde regels houden of op andere manieren schade toebrengen aan de werking of reputatie van de Vacatureclub kunnen zonder nadere opgaaf van redenen, noch restitutie van het lidmaatschapsgeld, de toegang tot de vacatureclub ontzegd worden.

8.0 Toepasselijk recht

Op deze leveringsvoorwaarden is het Nederlands recht van toepassing en zullen waar dit nodig is geschillen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Rotterdam.


 

Laatste wijziging: woensdag, 8 mei 2013, 16:48 pm